Om "Kampen Om De Sorte Støvler"

Kampen Om De Sorte Støvler er et årligt tilbagevendende spejderløb i januar måned, arrangeret af Vestjydske Division, Det Danske Spejderkorps.

KODSS er et spejderløb/hike for HELE patruljen, hvor alle - første såvel som sidsteårs tropsspejdere - vil få masser af udfordring og fede spejderoplevelser. Løbet er en konkurrence, hvor der dystes på orientering, spejderfærdigheder og samarbejde.

Løbet strækker sig fra lørdag til søndag, og er åbent for alle spejdere - Grønne, blå, gule eller hudfarvede - i alderen 12 - 16 år.

Løbet blev i tidernes morgen startet af nogle friske seniorer fra Kilen Struer gruppe, med hjælp fra divisionens øvrige seniorer. Dog er løbet fra og med 2001 blevet til et divisionsarrangement - som stadig gennemføres med hjælp fra divisionens seniorer samt seniorer og ledere fra andre divisioner. I 2005 blev løbet åbnet for patruljer udenfor divisionen, og fra og med 2006 har løbet også været tværkorpsligt.

Er du interesseret i at deltage i løbet, eller vil du gerne hjælpe til med at arrangere løbet, er du velkommen til at kontakte Michael (Løbsleder - KODSS) på tlf. 2395 1365 for yderligere info.

sdfsdf
asdfsdf